nutrició

El Col·legi de Dietistes i l'Unicef premien les receptes d'aprofitament

Els premiats.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Col·legi de Dietistes i Nutricionistes d’Andorra, juntament amb l’Unicef, van fer entrega dilluns dels premis als guanyadors del concurs de receptes d’aprofitament. El certamen, dividit en tres categories segons l’edat, ha premiat Júlia i Paula Salvat, de set anys i del col·legi Mare Janer, per la recepta Amanida multicolor amb tires de pollastre i truita de trinxat; Diego, Arnau i Martí, de 14 anys, per la recepta Arròs integral amb salsa de tomàquet, verdures locals i plàtan fregit, com a resultat del treball de l’assignatura de biologia del col·legi Sant Ermengol, i la Laia Coma, en la categoria de més de 18 anys, per Arròs de verdures i rostit. Des de l’Unicef es recorda que el malbaratament alimentari és un problema actual, ja que un terç dels aliments que es produeixen en l’àmbit mundial per al consum humà es perden o es llencen.

tracking