pont de la puríssima

En espera de la gran arribada

L’arribada massiva de turistes s’espera per demà

En espera de la gran arribadaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Els hotels esperaven fer ple durant el pont de la Puríssima, però de moment les xifres no s’apropen al seu propòsit. L’ocupació hotelera del cap de setmana passat, del 3 i 4 de desembre, va ser del 63,18%, segons les dades aportades ahir per la Unió Hotelera d’Andorra (UHA). Es tracta d’una xifra allunyada de la que estava prevista i lleugerament inferior a la del cap de setmana anterior, que va ser del 76%.

Des de les associacions de comerciants també comparteixen aquesta sensació i lamenten que el cap de setmana passat no hi va haver tanta gent com esperaven. Tanmateix, hotels i comerços esperen que a partir de demà hi hagi una major afluència de gent i, de fet, ja s’està notant a les carreteres.

Mobilitat va registrar ahir des de poc abans de les cinc de la tarda cues de sortida cap a Espanya i cap a dos quarts de sis es van començar a produir retencions a la carretera general 3, a la Massana. Així mateix, al migdia les retencions es van concentrar en zones més cèntriques de la capital, com ara la rotonda de Govern o el tram de la rotonda de Josep Escaler, on els cotxes es trobaven pràcticament aturats.

Mobilitat també va informar que l’entrada de vehicles per la frontera hispanoandorrana va ser esglaonada i s’esperen cues majors a partir de demà.

Turistes al Poblet de Nadal.

tracking