salut

Ambulàncies del Pirineu ho té “tot a punt” per iniciar el servei l'1 de gener

L’empresa diu que disposa de tots els mitjans humans i materials

ADP s'encarregarà del transport sanitari no assistit.F. G.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Ambulàncies del Pirineu (ADP), a la qual el Govern ha adjudicat aquesta mateixa setmana el transport sanitari no assistit, ho té “tot a punt” per començar el servei a partir de l’1 de gener. Així ho va afirmar ahir el director d’ADP, Miguel Galdar, que va manifestar que l’empresa està en espera d’una reunió amb el ministeri de Salut per abordar aquesta qüestió.

En tot cas, segons va explicar Galdar, l’empresa disposa “dels mitjans suficients” per portar a terme el servei, per al qual es necessiten cinc vehicles i una desena de treballadors que procediran de la Creu Roja, que fins ara era l’encarregada del servei. “Tenim alguns treballadors propis però com és habitual en aquests casos se subrogaran els de la Creu Roja”, va explicar Galdar. Aquests treballadors, una desena, passaran “automàticament” a ADP, “amb les mateixes condicions laborals” que tenien actualment. “És clar que respectaran fil per randa tot tots els aspectes laborals d’aquests treballadors, inclosa la jubilació”, va indicar Galdar.

El transport sanitari no assistit està destinat als pacients que no requereixen assistència tecnicosanitària durant el trasllat, però que no poden utilitzar el transport ordinari.

tracking