Seguretat vial

Detingut un conductor drogat per portar una Taser i fugir de la policia

El turista tenia una navalla de 12 centímetres a la guantera del cotxe

Una patrulla de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir diumenge a la matinada un turista de 22 anys després de fugir d'un control d'alcoholèmia del cos de seguretat i ser localitzat poc després a un aparcament d'Encamp, segons explica el servei d'ordre en un comunicat avui. El jove va donar positiu en drogues en la prova que se li va fer i els agents van trobar a la guantera del vehicle que conduïa una pistola elèctrica "Taser preparada per a la seva utilització i una navalla estriada i foradada amb una fulla de 12 centímetres". L'home va ser arrestat pel positiu a estupefaents, pel port il·legal d'armes i per un delicte contra la funció pública per no fer cas de les instruccions dels efectius del cos.

La conducció sota els efectes de les drogues ha comportat dues detencions més durant el cap de setmana. Els agents van arrestar a més un turista de 28 anys divendres a la nit i un altre de 40 anys diumenge a les 20.30 hores quan acabava d'entrar a Andorra per la frontera del riu Runer.

Els controls a conductors van sumar sis detencions per alcoholèmia positiva de persones entre 21 i 52 anys que van donar taxes d'entre 0,84 i 1,76 grams d'alcoholèmia, assenyala la policia.

Els agents van arrestar a més un turista de 21 anys que entrava al país amb 2 grams de cocaïna en un control rutinari a la frontera del riu Runer dissabte a les 23.15 hores.

tracking