Trànsit

El carrer Esteve Albert deixa de ser de doble sentit

L'avinguda del Fener restarà demà tallada de les 9.30 a les 13 hores

El carrer Esteve Albert torna a ser de sentit únic cap al nordFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer Esteve Albert torna a ser de sentit únic cap al nord i s'anul·la el doble sentit que s'havia habilitat per les obres de l'avinguda Fiter i Rossell, segons han anunciat el comú i Mobilitat. Els treballs havien fet que es condicionés un carril addiccional a Esteve Albert per circular de baixada cap a la rotonda de la Dama de Gel i permetre el trànsit cap al centre d'Escaldes. El comú informa que la Taula Nacional de Mobilitat ha demanat que un cop s'han enllestit les obres es recuperi el sentit de circulació anterior només de pujada.

Mobilitat ha fet públic que hi haurà afectacions de trànsit a l'avinguda Esteve Albert, al tram comprès entre el pas de vianants a l'alçada de Manel Cerqueda i la rotonda Josep Viladomat. Demà i dijous els treballs de fresat no implicaran talls, però si modificació de la circulació, mentre que divendres l'avinguda i el deprimit de la Dama de Gel romandrà tallada des de les 9.30 hores fins a les 22 hores. El comú escaldenc detalla que la circulació es veurà alterada per les tasques de pavimentació demà i dijous amb talls intermitents des de les 9 hores a les 20 hores i remarca que tot i les restriccions l'entrada i sortida a les escoles queda assegurada. El que sí es modificarà són les línies de transport públic nacional cap a la Massana i Ordino que passaran per François Mitterrand i Josep Viladomat i la parada d'Esteve Albert queda anul·lada mentre estigui tancat el carrer. La parada alternativa és la del pont Joan Martí Alanis.

El comú demana que els desplaçaments per anar cap a Andorra la Vella es facin per l'avinguda Fiter i Rossell i que es faci servir el carrer Josep Viladomat per anar cap al centre d'Escaldes.

El comú d'Escaldes ha avisat aquest matí de tres talls de trànsit en diferents punts de la parròquia per la instal·lació de maquinària, treballs de construcció i pavimentació. El primer tancament es manté des d'ahir al matí i fins a les deu de la nit d'avui al tram de l'avinguda Nacions Unides entre el carrer de la Constitució i el carrer François Mitterrand.

Els següents talls es produiran demà dimecres 14 de desembre de les 9.30 hores i fins a les 13 hores a l'avinguda del Fener entre el carrer de la Unió i el carrer Sant Antoni. L'altre tancament afectarà el carrer François Mitterrand des de les 9.30 hores i fins a les 19 en el tram comprés entre l'avinguda Consell de la Terra i l'avinguda Nacions Unides.

Tall al túnel de la Tàpia

Un dels dos carrils en sentit sud del túnel de la Tàpia romandrà el tallat de les 9.30 hores fins a les 15 hores per treballs de reparació de l'asfalt. Mobilitat alerta que caldrà circular amb precaució.

Finalització de la fase groga

Mobilitat ha donat per finalitzada la fase groga a tot el país a les 11 hores, després que a primeres hores del matí es mantinguésl'obligacióde circular amb equipaments per passar el port d'Envaliraper la General 2.

El carrer Esteve Albert ha estat temporalment de doble sentit

tracking