ESQUÍ

Grandvalira obre el sector Canillo i el Mon(t) Magic

L’accés a l’estació pel Telecabina de Canillo i la connexió amb El Tarter estaran operatius a partir de demà

El Mon(t) Magic activarà les principals atraccions, amb la tirolina de 550 metresGrandvalira

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira amplia el domini esquiable disponible arran de les nevades d'aquests dies que han permèsdeixar el sector Canillo a punt i amb bones condicions per obrir demà, segons informa l'estació en un comunicat. Així, l'accés a l'estaciópel Telecabina de Canillo ja estarà operatiu i pràcticament la totalitat de les pistes del sector i tots els remuntadors estaran oberts, així com la connexió esquiable amb El Tarter, que comptarà també amb més àrea esquiable per l’obertura del teleesquí Encampadana i les pistes de l’entorn.

Així mateix, el Mon(t) Magic Family Park de Canillo tornarà a estar en funcionament a partir de demà amb les principals atraccions. Per una banda, hi haurà la tirolina, la segona més llarga dels Pirineus amb 550 metres de llargadai d’altra banda el Màgic Gliss, el tobogan que compta amb una baixada de 555 metres entre les muntanyes nevades del sector. A més, Grandvalira assenyala que demà també obrirà el jardí de neu de Canillo, així com la sevaEscola d’Esquí i Snowboard.

Per altra banda, l'Escola d’Esquí i Snowboard de Soldeu – El Tarter ha organitzat per aquest diumenge una jornada d’iniciació a l’snowboard gratuïta, amb el mètode Burton Riglet. L’acte està destinat a tots els nens i nenes d’entre 4 i 10 anys que volen fer els primers passos en aquesta disciplina, segons informa l'estació.

tracking