hoteleria

L'establiment de Messi, l'antic hotel Casa Canut, obrirà les portes al febrer

Restaurant Hincha.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El nou hotel de Messi al Principat obrirà les portes el mes de febrer vinent sota el nom de MIM Andorra. El local s’ubicarà al centre neuràlgic de la parròquia d’Escaldes-Engordany, a l’avinguda Carlemany.

El futbolista va comprar l’antic hotel Casa Canut el mes de maig de l’any passat per un preu que rondava els sis milions d’euros. L’operació es va executar a través de la societat patrimonial Ros­tower.

Ara, l’hotel ja ha habilitat la pàgina web i, de fet, ja permet fer reserves de cara a la seva obertura, prevista per al mes de febrer de l’any vinent. L’establiment disposa de sis tipus diferents d’habitacions així com d’un restaurant anomenat Hincha, sota l’etiqueta del xef Nandu Jubany. Així mateix, també disposarà d’un gimnàs i d’una zona exclusiva de salut, bellesa i benestar.

CADENA HOTELERA

L’establiment s’incorpora a la cadena hotelera que gestiona el grup Majestic Hotel Group des de l’any 2017 i que compta amb altres establiments de luxe en localitats com ara Sitges, Eivissa, Mallorca, Baqueira Beret i Sotogrande.

tracking