Tres detinguts a França per contraban de tabac d'Andorra

Els agents van entrar als habitatges i arran dels escorcolls van trobar també cocaïna, diners en efectiu i bombones d'òxid de nitro i nitrogen

Un gendarme inspecciona un vehicle a la duana francesa.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres homesvan ser detingutsa França com a sospitosos d'un cas d'importació de tabac i drogues, segons informa el mitjà francès L'independant. Així, els serveis policials van fer una batuda el passat dilluns 12 de desembre de 2022 a primera hora del matí simultàniament a diferents barris de Perpinyà.

Els agents van entrar als habitatges dels tres acusats i arran dels escorcolls realitzats van trobar 310cartonsde cigarrets i 30 paquets de contraban procedents d'Espanya i d'Andorra, a més de 63,5 grams de cocaïna, 19.480 euros en efectiu i 72 bombones d'òxidnitro. Alhora hi havia un litre de nitrogen i una altra bombona de 4 litres. Tot va ser confiscat i els homes,de31, 43 i 44 anys, que van admetre parcialment els fets, van ser posats sota vigilància policial.

En finalitzar la seva vista, ahir al matí van ser traslladats a la fiscalia del jutjat judicial de Perpinyà, que ha de decidir sobre les diligències que els hi cauen.

tracking