Detingut un conductor amb 2,03 d'alcoholèmia

La policia ha arrestat cinc persones per possessió d'estupefaents

La policia engega demà controls de drogues i alcohol per Setmana Santa

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor resident de 43 anys va ser detingut la matinada de dissabte per donar una taxa positiva d'alcoholèmia de 2,03 grams per litre de sang, segons ha informat la policia en el balanç del cap de setmana. Els agents han arrestat tres persones més dissabte i quatre diumenge per conduir sota els efecte de l'alcohol amb taxes d'entre 0,88 i 1,73 i edats des dels 22 als 42 anys, detalla el servei d'ordre. Dos conductors no residents de 22 i 26 anys han estat arrestats perquè van donar positiu per consum d'estupefaents. L'home de 26 anys va ser acusat a més d'un delicte contra la salut pública perquè seria el propietari d,1,1 grams de cocaïna intervinguda a una turista de 36 anys, que també va ser arrestada. El control es va fer quan arribaven al país per la frontera hispanoandorrana.

El balanç d'intervencions de la policia inclou a més cinc detencions per portar drogues. La primera va ser d'un turista de 39 anys que entrava divendres per la frontera del riu Runer amb 3,7 grams de cocaïna i d'una dona, turista de 27 anys, que duïa una pastilla d'èxtasi. El cos de seguretat ha informat també de l'arrest d'un resident de 51 anys amb 0,9 grams de cocaïna en un control rutinari a l'interior de l'aparcament d'un local nocturn de Canillo.

La possessió de drogues va ser el motiu d'una detenció més diumenge a les 20.45 quan es va descobrir 1,5 grams de tusi a una turista de 31 anys que entrava al Principat pel punt del riu Runer.

Documents falsos

Els serveis de la policia es van activar la setmana passada per la presentació de documents falsos que van acabar amb l'arrest dels dos afectats. Els agents van detenir un no resident de 40 anys dissabte a la tarda perquè va presentar "un permís de conduir fals" en un control rutinari a la frontera amb França, indica el cos de seguretat. I dijous passat el detingut va ser un resident de 40 anys per presentar "un suposat document fals al servei d'Immigració".

tracking