El partit de Montaner es presentarà en solitari a les eleccions

Andorra Endavant proposa inspeccions externalitzades per als batlles "per castigar casos de tràfic d'influències o corrupció"

Noemí Amador, Carine Montaner i Marcos Monteagudo.ANDORRA ENDAVANT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El partit que lidera Carine Montaner, Andorra Endavant, concorrerà en solitari a les eleccions generals de l'any vinent en la llista nacional i en les territorials, segons ha anunciat en un comunicat. La formació explica que es presentarà als comicis amb un programa que prioritza "donar benestar al ciutadà sobretot en habitatge i impulsar reformes profundes en matèria de justícia per garantir la separació de poders". I fa referència als nomenaments del fiscal general i del president del Consell Superior de la Justícia i la inspecció dels batlles "que s'hauria d'externalitzar" ja que assegura que així "es controlaria i es castigaria la feina d'alguns batlles fiscals i/o magistrats en cas de delicte de tràfic d'influències o corrupció".

Montaner assegura que "cal sanejar" la justícia perquè és un pilar fonamental de la democràcia i insisteix que "s'ha de lluitar contra el tràfic d'influències i l'amiguisme que podria haver a nivell de la classe política andorrana", segons recull el comunicat. I explica que la formació proposarà impulsar la celebració de referèndums "per donar el poder al poble de decidir sobre qüestions importants".

tracking