Gastronomia
Venuts menús per 142.112 euros a Andorra a Taula
El restaurant de Carles Flinch ha sigut el que més participació ha tingut en les jornades gastronòmiques
Les jornades Andorra a Taula han generat un impacte econòmic de 142.112 euros amb la venda de 3.252 menús que han tingut un preu mitjà de 38 euros, segons informa la Unió Hotelera aquest matí. L'entitat destaca que els 24 establiments que han participat en la proposta gastronòmica celebrada del 4 al 24 de novembre han venut una mitjana de 135 menús i el que més participació ha tingut de clients que han consumit els plats inclós a Andorra Taula ha estat el restaurant Can Manel del xef Carles Flinch.
El top 5 dels restaurants que han venut més menús de les jornades gastronòmiques es completa amb Odetti Bistró en segon lloc, Mínim's ocupa la tercera posició, l'Arrosseria ChefAmadeo és el quart i Plató Art Hotel tanca el rànquing. La Unió Hotelera especifica que s'han venut 1.644 menús tradicionals, 1.429 de degustació i 179 platets, que era la novetat d'aquesta 16a edició de les jornades.