accident a grau roig

Traslladat a Barcelona l'esquiador ferit

L’home, de 57 anys, pateix un traumatisme cranioencefàlic greu

Trasllat en helicòpter de l'esquiador ferit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esquiador que ahir va patir un accident a la pista de Camí de Pessons de Grau Roig, a Grandvalira, ha estat traslladat a un hospital de Barcelona, segons va informar l’hospital de Meritxell. L’home, de 57 anys i d’origen anglès, va requerir intubació durant tot el desplaçament i el diagnòstic apunta un traumatisme cranio­encefàlic greu.

L’accident va ocórrer ahir al matí, entre les 11.30 i les 12.00 hores, quan l’esquiador va caure a l’altura del Camí de Pessons de Grau Roig, a Grandvalira. Algunes persones que van ser testimoni dels fets detallen que, per on va caure la víctima, estava tot gelat, i hi ha qui també afirma que va caure en l’intent d’esquivar algú. “Venia d’una pista negra i anava a agafar el telecadira. En la caiguda va baixar uns 25 metres”, afegeix un altre testimoni.

La causa exacta de la caiguda està encara per determinar. El que sí que se sap és que la víctima no portava casc en el moment de l’accident, fet que va agreujar-ne les conseqüències.

Després de l’accident, l’home de 57 anys va ser traslladat en helicòpter des del domini esquiable fins a l’hospital, on durant tot el matí van fer-li diverses proves per determinar els danys causats pel fort cop que va patir al cap. A la tarda la víctima, que va patir un traumatisme cranioencefàlic greu, ja estava en un hospital de Barcelona, on va ser traslladada d’urgència.

tracking