MERCADERIA IL·LÍCITA

Detingut amb 4.440 paquets de contraban al Pas de la Casa

L’arrestat portava els 16.400 euros en tabac amagats al doble fons del vehicle

El tabac de contraban descobert per la policia.SFP

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dilluns a la frontera francoandorrana un home no resident de 49 anys per portar 4.440 paquets de tabac de contraban. L’arrestat va ser descobert en un control al Pas de la Casa amb la mercaderia que transportava il·lícitament amagada en un doble fons del turisme que conduïa. El tabac il·legal està valorat en 16.400 euros, segons indica el cos de seguretat.

El servei d’ordre va fer una detenció el mateix dilluns a la vila fronterera per possessió de drogues. Els agents van fer un control rutinari al voltant d’un local d'oci nocturn a les tres de la matinada i van localitzar un resident de 35 anys que duïa 0,2 grams de cocaïna.

Per la seva banda, la frontera del riu Runer ha estat un altre punt de detecció d’estupefaents en els darrers dies. Ahir a la tarda la policia va controlar dos turistes de 26 anys que entraven al país en un cotxe que transportava 0,5 grams de tusi i 2,5 grams de metamfetamina. Els dos joves van ser detinguts per la policia andorrana. Dijous a la tarda al mateix lloc, els agents van arrestar un dona de 29 anys i un home de 36 anys no residents a Andorra que portaven 0,5 grams de cocaïna.

El cos de seguretat també informa de l’arrest de vuit conductors entre dilluns i divendres per donar positiu per alcoholèmia o tòxics. Un dels detinguts va ser un turista de 20 anys que conduïa sota els efectes de les drogues. Les taxes detectades oscil·len entre 0,91 i 1,63 grams per litre de sang.

tracking