FESTES DE NADAL

Actes nadalencs per als infants

Les parròquies donen el tret de sortida a les festes de Nadal

El Pare Noel la casa comuna de Sant Julià de LòriaComú de Sant Julià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'arribada del Pare Noel ha tornat a omplir, un any més, el Principat de llum i màgia. Els darrers dies, les parròquies del Principat han organitzat diverses activitats amb motiu de les festes nadalenques, la majoria d'elles adreçades als més petits.

Com de costum, Ordino és l'encarregat de donar el tret de sortida al 24 de desembre amb el seuCagatióa la plaça Major, que cada any acull a desenes de nens i nenes. També a la plaça Major, la parròquia organitza la rebuda del Pare Noel a les 18 h.

Escaldes-Engordany se suma a la celebració de l'arribada del Pare Noel amb una desfilada que va des de l'avinguda Carlemany, a l'alçada Illa Carlemany, fins a la plaça Coprínceps. Allà, el Pare Noel fa la recollida de totes les cartes que els més petits han escrit amb els seus desitjos. Després de la missa del gall, es reparteix el tradicional cremat i la coca masegada.

A Encamp i el Pas de la Casa, els infants tenen diverses activitatsal matí, abans de rebre el Pare Noel. Una d'elles és un taller demanualitatsper a preparar la decoració de Nadal, i a les 17.30 h, hi ha per fi l'arribada del Pare Noel.

A Encamp, la sortida de les carrossesésdes de Casa Cristo, i van acompanyades de l'espectacleNabifins al Complex, on hi ha l'actuació dels alumnes de l'Escola de Teatre Musical Broadway. En canvi, al Pas de la Casa, les carrosses surten des de l'Oficina de Turisme i estan amenitzades perMoonLightJugglersfins aarribar al Centre Esportiu, on també hi ha, de les 16 h a les 19 h, tallers demanualitats. Tant a Encamp com al Pas de la Casa es fa repartiment de coca i xocolatines abans de la recepció del Pare Noel.

Finalment, Andorra la Vella i Santa Coloma organitzen una cercavila pels seus carrers, que finalitza a la plaça del Poble. Per la seva banda, Sant Julià de Lòria visita del Pare Noel i els seus follets a la casa comuna durant tot el matí i la tarda del 24 de desembre, i a La Massana el Pare Noel fa l’entrada al Bosc dels Menairons a les 17 h i s'hi està fins que hagi rebut tots els nens i nenes.

tracking