JUSTÍCIA

Llibertat condicional per als dos empresaris acusats d'extorsió

El tercer implicat continua a la presó per risc de fuga

El despatx central de la policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos empresaris detinguts per, suposadament, extorsionar una altra empresa per recuperar un deute de prop de 200.000 euros han estat posats en llibertat condicional. Segons fonts properes al cas, els dos implicats, que són germans, estan subjectes a vigilància monotoritzada i poden sortir de casa de les 9 h a les 19 h. D’altra banda, el tercer implicat, un conegut que va acceptar col·laborar per extorsionar l’altra empresa, continua a la presó per risc de fuga.

Els fets van ocórrer el mes de maig d'aquest any, quan el Tribunal Constitucional va decretar que tant els dos empresaris com el conegut ingressessin a la presó. Els dos germans pertanyen a una empresa de material per a la construcció, i mesos abans d’ingressar a presó van contractar presumptament els serveis d’un conegut per intentar recuperar un deute amb l’empresa Construcció Buiques, una empresa que va fer fallida amb un forat milionari i que va deixar molts impagaments.

Durant els vuit mesos que van romandre a la presó, la policia va trobar proves de la presumpta extorsió, així com vídeos compromesos dels dos germans i altres proves conflictives.

tracking