resposta del constitucional

Dolsa anuncia que portarà el projecte Grifols a Estrasburg

El TC desestima el recurs d’empara que havia interposat per deixar en suspens el pacte de socis entre Govern i la farmacèutica

El conseller de la minoria d'Ordino Enric Dolsa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller comunal de la minoria d’Ordino Enric Dolsa va anunciar ahir que portarà el projecte Grifols fins a Estrasburg. Així ho va indicar després que el Tribunal Constitucional (TC) desestimés el recurs d’empara que havia interposat per deixar en suspens el pacte de socis entre el Govern i la farmacèutica. El Constitucional considera que no s’ha vulnerat cap dret fonamental i avala la decisió presa anteriorment per la Batllia i el Tribunal Superior.

El TC afirma que “la motivació emprada pel Tribunal de Batlles per refusar la suspensió dels efectes del contracte impugnat no pot ser titllada d’il·lògica, d’arbitrària o de no raonable”. Així, afegeix que la petició se suspèn perquè “no s’aprecia, a priori, cap dels requisits de l’article 48 del codi de l’Administració per declarar la nul·litat absoluta, i perquè el recurrent no acredita quins serien els perjudicis d’impossible o de difícil reparació que li generaria l’acte impugnat”. El Tribunal Constitucional avalua aquesta argumentació de “raonable, lògica i completa”.

Dolsa va deixar clar ahir que no comparteix que no estigui legitimat per presentar el recurs i va indicar que “si una persona, membre del comú d’Ordino, no té legitimació per anar a la justícia en un tema que afecta el territori del comú, que m’expliqui algú qui està legitimat a anar a la justícia”. “Entendria que em diguessin que no puc fer una demanda per un tema de la Massana, però no per un que afecta Ordino”, va opinar.

tracking