TRÀNSIT

Nova jornada de cues per l'afluència turística

La General 1 ha registrat més de dos quilòmetres de retencions de sortida per Espanya i a la nacional 145 s'ha acumulat fins a cinc quilòmetres de trànsit per entrar

Les cues d'aquest divendres per la frontera EspanyolaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presència de visitants continua sent palesa al Principat sobretot pel que fa a les retencions de trànsit importants que s'estan generant al país aquests dies. Segons informa el departament de Mobilitat, aquesta tarda les cues es manteníen a la General 1 de sortida del país per la frontera hispanoandorrana, a la General 2 d'entrada a Encamp i Canillo en sentit sud i a la General 4 d'entrada a la Massana en sentit sud. Ja al migdia les cues es trobaven a la General 1 de sortida del Principat per la frontera hispanoandorrana, i a la General 2 d'entrada a Canillo en sentit sud.

Aquest matí, les cues de sortida per la frontera del riu Runer a la General 1 han arribat als dosquilòmetres, així mateix, la nacional 145 també ha registrat cues de gairebé cinc quilòmetres d'entrada al país per la fronterahispanoandorranaa l'alçada del municipi Valls del Valira. Les cues s'iniciaven a la Seu d'Urgell amb motiu d'un control policial.

A territori andorrà també hi ha hagut retencions des de laMarginedafins a Sant Julià de Lòria, al Túnel de la Tàpia en sentit sud, a la General 1 a l'avinguda Tarragona en ambdós sentits de la marxa i també a la General 2 d'entrada a Canillo en sentit sud des de primeres hores del matí.

Cues a l'avinguda Tarragona

Turistes amb bosses a la capital

tracking