Detingut un home de 39 anys a Escaldes per agredir i retenir la parella al domicili

Un veí va informar el cos de policia de la situació que s’estava produint

La policia va fer ahir balanç de les detencions de la setmana.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home resident de 39 anys va ser detingut com a presumpte autor dels delictes contra la integritat física i moral i la llibertat, després d’agredir la parella al domicili i retenir-la a l’interior. Els fets van tenir lloc dilluns 26 de desembre a les 15 hores a la parròquia d’Escaldes-Engordany, segons va informar la policia en un comunicat. L’avís l’hauria donat un veí de la parella, que es va adonar de la situació i va decidir trucar al cos de policia, segons han detallat altres fonts.

A la mateixa parròquia, dimecres 28 de desembre a les 08.45 hores, una dona no resident de 26 anys va ser arrestada per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, després de presentar un certificat d’experiència laboral fals al servei d’Immigració per tal d’obtenir l’autorització temporal per treballar.

D’altra banda, la policia va detenir dimarts al Pas de la Casa, pels volts de tres quarts de tres de la matinada, un turista de 27 anys per resistència greu, injúries i amenaces als agents de policia. L’home es trobava a l’exterior d’un local d’oci nocturn, després de forcejar amb un empleat que el va expulsar de l’interior per molestar la resta de clients. La patrulla va intervenir per controlar-lo, moment en el qual l’interessat va reaccionar de manera desproporcionada envers els agents. Aquest mateix dia, a dos quarts de quatre de la tarda, es va controlar, a la frontera francoandorrana, un home no resident de 22 anys per possessió de 0,7% grams de cocaïna.

Una altra de les detencions efectuades en el transcurs de la setmana va ser dijous, a un quart de set del matí. En aquest cas va ser la detenció per un delicte contra la salut pública d’un home resident de 37 anys que va ser controlat a la frontera del riu Runer quan accedia al país en un taxi en possessió de 0,8 grams de cocaïna. D’altra banda, les detencions per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues, entre dilluns i divendres, van ser 11. Es tracta de persones d’entre 19 i 59 anys i van ser detingudes per conduir amb taxes d’entre 0,87 i 1,84 grams per litre de sang.

tracking