Ferida una dona de 25 anys en un accident a Escaldes

El sinsitre va causar retencions a la carretera de l'Obac

Agents del cos de policia.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona resident de25anys va resultar ferida ahir al matí en patir un accident de trànsit a la carretera de l'Obac, a Escaldes-Engordany. El sinistre va produir-se al voltant de les onze del matí i, segons confirma la policia, hi va haver implicats dos turismes, un Smart Fortwo amb matrícula andorrana i un Peugeot 206 amb placa d'Espanya. La conductora de l'Smartva ser traslladada al centre hospitalari amb ferides que semblaven de poca consideració.

La topada va causar dificultats en la circulació a la carretera de l'Obac, causant trànsit dens en ambdós sentits de la marxa segons el departament de Mobilitat.

Ferit un home de 65 anys

Un home resident de 65 anys va resultar ferit divendres ferit en patir un accident de moto a Sant Julià de Lòria. La policia va rebre l'avís del sinistre a les 19:28 hores. També divendres, un accident entre un turisme i una motocicleta a Andorra la Vella van deixar una dona resident de 21 anys, conductora de la motocicleta, ferida. En aquest cas, l'avís va arribar a les 21:47 hores.

tracking