Trànsit

Retencions de sortida per Espanya i de baixada de pistes

Les cues han arribat als set quilòmetres per entrar des del país veí del sud

Retencions a la Portalada per l'entrada de turistesMobilitat

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'arribada de visitants al Principat des d'Espanya ha tornat a causar cues aquest dimarts. Aquesta tarda, Mobilitat informa de retencions a la General 1 de sortida per la frontera del riu Runer i a la General 2 d'entrada a Encamp en sentit sud, d'entrada a Canillo en sentid sud i d'entrada a la Massana en sentit sud, de baixada de pistes.

Per altra banda, aquest matí el Servei Català de Trànsit informava de més de set quilòmetres de retencions per l'N-145 que s'han acumulat entre el punt quilomètric 8 i el 0,80. Els problemes han començat poc abans de les onze del matí i han finalitzat passada la una de la tarda.

L'elevada afluència de vehicles també ha provocat retencions a la xarxa viària andorrana amb cues la General 1 al centre de Sant Julià i al Túnel de la Tàpia en sentit sud, l'avinguda Tarragona sentit nord i la General 4 en sentit sud d'entrada a la Massana fins gairebé les dues del migdia, segons ha indicat Mobilitat.

Entrada i sortida

La jornada d’ahir va registrar importants retencions tant d’entrada com de sortida. Durant el dia la carretera nacional 145 va arribar a acumular cues importants d’entrada al Principat per la frontera hispanoandorrana. Segons va notificar el Servei Català de Trànsit, hi va arribar a haver fins a set quilòmetres acumulat de retencions durant les primeres hores de la tarda. A més, el mateix servei va notificar circulació amb congestió a l’alçada del municipi de Valls de Valira.

La situació va originar cues en territori andorrà a la zona de Sant Julià de Lòria en sentit nord, a l’avinguda Tarragona i a la carretera general 2 a Canillo en sentit sud. A més, el departament de Mobilitat també va informar, a partir de les cinc de la tarda, de trànsit dens a general 1 de sortida del país per la frontera del riu Runer, així com una situació igual a la carretera general 3 d’entrada de la Massana en sentit sud.

tracking