transport sanitari

El personal de la UTE d'ambulàncies rumia fer una aturada

Els treballadors es queixen que l’empresa segueix incomplint els acords pactats

Una ambulància de l'actual adjudicatària.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El personal de la UTE responsable del transport sanitari no urgent del SAAS continua discutint amb l’empresa perquè consideren que se segueix fent una mala planificació, no es compleixen els acords pactats i, segons han reconegut al Diari, no descarten fer una aturada de protesta si tot continua igual.

El personal ha fet arribar una carta a David Montero, responsable de direcció i cap de manteniment, en la qual li exposen que novament hi ha “diverses incidències a la planificació del gener”. En concret, es queixen que no es compleixen les seqüències de setmana curta (tres dies) i setmana llarga (quatre dies) tal com s’havia pactat davant del servei jurídic del SAAS i el saig el setembre passat.

Altres discrepàncies és que els treballadors de nova incorporació han de tenir les mateixes seqüències i que s’incompleix la llei en l’organització de gener, ja que no permet sobrepassar les 48 hores setmanals.

L’USdA i la representant dels treballadors lamenten que Inspecció de Treball no ha respost la denúncia del 23 de novembre. És previst contactar amb el ministre de Presidència, Jordi Gallardo, i amb el de Salut, Albert Font, “vist que el SAAS es mostra passiu”, van indicar ahir fonts sindicals. La disputa laboral té l’origen en la nova concessió del transport no medicalitzat.

tracking