Detingut per conduir ebri després de tenir un accident de cotxe

Arrestat amb una taxa d’alcoholèmia de 2,77

El tram de la carretera on es va produir l'accident.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor de 27 anys va ser arrestat la matinada de dilluns a dimarts per la policia després de donar una taxa d’alcoholèmia positiva de 2,77 grams per litre de sang, segons va informar el cos d’ordre. El jove, resident al país, va patir un accident de trànsit a les 2.45 hores de la matinada al punt quilomètric 1,400 de la carretera General 4, entre la Massana i Arinsal.

El sinistre va ser només de danys materials i sense més vehicles implicats i quan el conductor va passar el control dels agents de cos de seguretat va donar positiu al consum de begudes alcohòliques, va informar la policia.

La detenció de la matinada de dilluns a dimarts per donar positiu al volant se suma a les que hi va haver el cap de setmana passat. Un total de vuit. Els detinguts van passar pels controls conduint amb taxes d’entre 1,11 i 2,03 grams d’alcohol per litre. A més a més, a banda d’haver consumit alcohol, dues de les persones arrestades també van donar un resultat positiu en el control de tòxics salivar, mentre que un altre va donar positiu en les dues substàncies.

tracking