eleccions

L'A diu que manté la intenció d'una llista nacional en solitari

El partit afirma que manté contactes a nivell de les territorials

Cabanes en una roda de premsa de Liberals.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Liberals “continua amb la idea de presentar-se a les eleccions amb una llista nacional en solitari”, segons va fer públic ahir en un comunicat. La formació afirma que sempre ha defensat “la intenció i la voluntat” de fer candidatura nacional pròpia des que es van convocar les primàries on va sortir elegit Josep Maria Cabanes com a candidat per a les generals.

El partit indica que està mantenint trobades amb diferents formacions polítiques “per valorar el panorama actual i per poder establir, si s’escaigués, algun tipus d’acord a les llistes parroquials”. Liberals assenyala que “no s’ha valorat en cap moment la idea de fer una llista nacional conjunta amb Demòcrates, i que, per tant, tampoc s’ha posat damunt la taula cap nom ni càrrec”.

Tot i el comunicat, L’A ha mantingut trobades amb altres formacions i l’opció d’una aliança a nivell nacional ha estat present. Com va publicar el Diari, el líder de Liberals, Josep Maria Cabanes, ha buscat en les darreres setmanes un acord amb Demòcrates. Una oferta que tenia la voluntat d’unificar forces a la llista nacional. L’intent de pacte cedia als Demòcrates el primer lloc a la llista, però es reservava el número dos per a Cabanes. A més, es volien garanties perquè l’actual ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, mantingués el seu càrrec en el si d’un hipotètic executiu de coalició.

tracking