El conductor ebri d'Arinsal va envaïr el carril contrari

La policia ha detingut tres persones més per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues

policia, agents, edifici, façana

policia, agents, edifici, façanaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El resident de 29 anys que va arrestar la Policia el dimarts passat,després de donar una taxa d'alcoholèmia positiva de 2,77 grams per litre de sang i tenir un accident, segons va informar el cos, va ser localitzata la Massana en ser alertats per un altre conductor, que havia vist com presumptament havia envaït el carril contrari i havia tingut un accident amb danys materials. El jove va patir el sinistre a les 2.45 hores al punt quilomètric 1,400 de la carretera General 4, entre la Massana i Arinsal i va ser només de danys materials i sense més vehicles implicats.

Així, els agents el van detenir minuts després a pocs metres d’on havia aparcat el vehicle, prop del lloc de la topada.

Aquesta no ha estat l'única detenció de la setmana, de fet s’ha arrestat a tres persones més per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. Concretament, dilluns a les 00.35 hores es va arrestar un no resident de 23 anys per positiu al control de tòxics que, a més, es trobava en possessió de dos grams d’haixix. El mateix dilluns, però a les 13.44 hores, es va detenir un resident de 60 anys amb una taxa d’139. I dimecres a les 23 hores, un resident de 62 anys, amb una taxa de 0.94.

El mateix dimecres a la tarda en un control a la General 2 a la sortida de Soldeu la Policia va arrestar un no resident de 28 anys per possessió de 0,7 grams de cocaïna.

tracking