Seguretat vial

Dos conductors arrestats per donar positiu en tòxics

Un resident de 30 anys va ser detingut per conduir ebri després de patir un accident amb danys materials

Una patrulla de la policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Dos joves de 21 anys han estat arrestats aquest cap de setmana per conduir sota els efectes de drogues, segons va detectar la policia en un control salivar i un d'ells a més portava 3,5 grams de marihuana. El cos de seguretat ha fet públic aquest matí el balanç de detencions des de divendres que s'ha saldat amb cinc detencions per positius d'estupefaents o alcoholèmia.

Un dels conductors ebris va ser controlat després de patir un accident de circulació amb danys materials. L'home, resident de 30 anys, va donar una taxa de 0,99 grams per litre de sang. El consum de begudes al volant va ser el motiu de la detenció de dues persones més. Un turista de 36 anys que va donar alcoholèmia positiva d'1,80, i un resident de 35 anys amb una taxad'1,15.

El servei d'ordre ha fet aquest cap de setmana tres intervencions per possessió d'estupefaents. Un turista de 26 anys va ser arrestat divendres a les 17,43 hores a un aparcament públic del Tarter amb 1,7 grams de ketamina i 0,9 grams de cocaïna, i un resident de 31 anys amb 0,6 grams d'amfetamina. La tercera detenció va ser la d'un turista de 27 anys que accedia al país per la frontera francesa amb un gram de metamfetamina, segons detalla la policia.

tracking