Isabel Orobitg entra a l'executiva del partit de Montaner

Andorra Endavant assegura que "tots els atacs per haver volgut impulsar la transparència i l'ètica política han reforçat el partit"

Marcos Monteagudo, Carine Montaner, Noemí Amador, Isabel Orobitg, Verónica Fernandes i Antonio Martínez formen Andorra EndavantA. E.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carine Montaner ha informat aquest matí a les xarxes socials de l'ampliació de l'executiva del partit que ha creat, Andorra Endavant. Una de les tres incorporacions és la d'Isabel Orobitg, que va va ser escollida al març del 2018 presidenta del comitè parroquial de Liberals a Ordino. Orobitg ocuparà el càrrec de secretària de comunicació, Verónica Fernandes serà la secretària de relacions internacionals i Antonio Martínez ha estat escollit secretari d'organització del partit. Les tres noves incorporacions se sumen a Montaner, presidenta de la formació, Noemí Amador, vice-presidenta, i Marcos Monteagudo, secretari general.

Montaner destaca que els nous membres de l'executiva són persones "coratjoses, franques, implicades, amb esperit crític i amb unes grans trajectòries professionals" i assegura que els tres nous càrrecs han demostrat "una gran resiliència transformant els diferents obstacles de la vida en força".

La formació de la consellera general no adscrita afirma en el comunicat publicat avui que "tots els atacs" contra Andorra Endavant "només per haver volgut impulsar la transparència i l'ètica política, han reforçat el partit". I remarca que els integrants de l'executiva i els afiliats "estan preparats i motivats, més que mai" per impulsar el canvi que Andorra necessita. El partit afirma que "té la ferma voluntat de lluitar, contra vent i marea, contra l'amiguisme, el tràfic d'influències, i la persecució de les persones que van en contra de les decisions del poder" i que vol acabar amb les "males gestions dels diners públics dels governs successius". Per això, planteja donar el poder al poble amb referèndums freqüents i remarca que vol garantir la separació de poders i "restablir la solidesa del pilar fonamental d'un estat de dret que és la justícia".

tracking