política

Andorra Endavant incorpora l'exliberal Isabel Orobitg a l'executiva del partit

Els membres de l'executiva.A. E.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Carine Montaner va informar ahir de tres noves incorporacions a l’executiva del partit que ha impulsat, Andorra Endavant, entre les quals la d’Isabel Orobitg, que va ser presidenta del comitè parroquial de Liberals a Ordino. Orobitg ocuparà el càrrec de secretària de comunicació, Verónica Fernandes serà la secretària de relacions internacionals i Antonio Martínez ha estat escollit secretari d’organització. Els nous fitxatges se sumen a Montaner, presidenta de la formació, Noemí Amador, vicepresidenta, i Marcos Monteagudo, secretari general.

Montaner va destacar a través d’un comunicat difós a les xarxes socials que els nous membres de l’executiva són persones “coratjoses, franques, implicades, amb esperit crític i amb unes grans trajectòries professionals”.

Tanmateix, la consellera general no adscrita va manifestar que “tots els atacs” contra Andorra Endavant “només per haver volgut impulsar la transparència i l’ètica política han reforçat el partit”. La presidenta va asseverar, en aquest sentit, que tenen “la ferma voluntat de lluitar, contra vent i marea, contra l’amiguisme, el tràfic d’influències i la persecució de les persones que van en contra de les decisions del poder”.

tracking