Detingut per agredir i amenaçar de mort la seva parella

Un vehicle de la policia.Arxiu

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un resident de 46 anys va ser detingut dissabte al vespre per agredir, injuriar i amenaçar de mort la parella, segons va informar ahir la policia. Els agents van ser requerits a les 20 hores per una forta discussió que s’estava produint en un domicili. L’home va ser arrestat com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, contra la llibertat i contra l’honor.

Insults i agressions van ser el motiu de la detenció unes hores abans d’una dona a la Massana que es va enfrontar a una patrulla del servei d’ordre arran d’un problema de circulació. El cos de seguretat va indicar que la resident de 54 anys va “desobeir, injuriar i agredir agents de circulació i de la policia”. Els fets van succeir dissabte a la matinada quan els urbans van sancionar la dona perquè havia deixat el cotxe estacionat indegudament i va començar a “insultar-los i agredir-los”. Quan va arribar la patrulla la dona “va reaccionar també de manera desproporcionada injuriant, amenaçant i colpejant els agents”, i “es va mostrar agressiva amb els policies durant tot el procés de detenció mostrant resistència greu i causant lesions a dos d’ells”.

ALTRES DETENCIONS

Dos joves de 21 anys han estat arrestats aquest cap de setmana per conduir sota els efectes de drogues, segons va detectar la policia en un control salival i un d’ells a més portava 3,5 grams de marihuana. Des de divendres hi ha hagut cinc detencions per positius de droga o alcohol. Un dels conductors ebris va ser controlat després de patir un accident de circulació amb danys materials. L’home, resident de 30 anys, va donar una taxa de 0,99 grams per litre de sang. El consum de begudes al volant va ser el motiu de la detenció de dues persones més. Un turista de 36 anys que va donar alcoholèmia positiva d’1,80, i un resident de 35 anys amb una taxa d’1,15.

El servei d’ordre també va fer aquest cap de setmana tres intervencions per possessió d’estupefaents.

tracking