BOPA

Audiència ciutadana sobre habitatge i poder adquisitiu

La reunió pública serà el dimarts 24 de gener a les 21.30 hores

El cap de Govern, Xavier Espot, en el seu despatx.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Govern organitzael proper dimarts24 de gener a les 21.30 hores la primera audiència ciutadana anual 'El cap de Govern respon' després d'aprovar el novembre de l'any passat el Reglament de Participació Ciutadana. Durant la reunió, el cap de Govern, Xavier Espot, respondrà a qüestions d'interès general en matèria d'habitatge i poder adquisitiu, segons s'informa elBOPAd'avui sota la signatura de la ministra d'Administracions Públiquesi Participació Ciutadana, Trini Marín.

Els ciutadans podran plantejar qualsevol tema en relació amb les actuacions i les competències de l'executiu relacionades amb l'habitatge i el poder adquisitiu, i les preguntes, peticions i propostes, hauran de ser formulades de forma anticipada per sol·licitud mitjançant l'apartat 'Audiència ciutadana' de la plataforma www.visc.ad, segons és concreta a la convocatòria. Tanmateix, els participants s'hauran d'identificar i fer constar si actuen en nom propi o de manera col·lectiva i hauran de formular la petició "de forma clara i succinta perquè pugui ser admesa". Així, es recorda que no s'admetran propostes "irrespectuoses, que continguin insults o siguin formulades per representants d'altres grups polítics amb finalitats electorals i de publicitat".El termini per presentar qüestions és del 16 al 22 de gener.

L'audiència ciutadana tindrà una durada estimada d'una hora i les preguntes es respondran per temes i, "si escau, de manera agrupada". Les qüestions que no es puguin respondre per manca de temps es respondran per escrit i es publicaran a la plataforma, segons afirma la ministra.

Aquesta edició serà en format audiovisual is'emetrà en directe Andorra Televisió i a través de www.govern.ad/directe

tracking