L'ocupació hotelera del cap de setmana de Reis ascendeix al 81,55%

Turistes.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ocupació hotelera de la primera setmana del 2023 –que va caure en 31 de desembre i 1 de gener– ha estat del 79,56%, segons va informar ahir Jordi Pujol, director de la Unió Hotelera d’Andorra (UHA). Així, Pujol va concretar que el cap de setmana de Reis els llits ocupats van ascendir al 81,55%.

Les zones capdavanteres en ocupació la setmana del 2 al 8 de gener van ser el Pas de la Casa i la capital del país, Andorra la Vella, ambdues amb la mitjana d’hotels ocupats per sobre del 88%. Se situen per darrere Escaldes-Engordany, amb una quota d’un 83,36%; després hi ha Encamp, Canillo i la Massana, per sobre del 75%, i Ordino, amb el 61%.

Pel que fa a la parròquia de Sant Julià de Lòria, la UHA lamentava “no tenir suficients dades per valorar-la”. Tot i això, Pujol va indicar que “sembla que hauria tingut una setmana de Reis força correcta, per sobre del 70%”.

El director de la Unió Hotelera d’Andorra va valorar molt positivament l’ocupació aconseguida i va fer una menció especial als treballadors de les societats explotadores d’esquí del Principat. “Si hem pogut acomplir les previsions d’ocupació que teníem marcades ha sigut en gran part gràcies a l’excel·lent feina feta des dels diferents camps de neu”, va afirmar.

tracking