López critica la gestió de Gallardo amb el concurs de l'heliport

El president del grup parlamentari socialdemòcrata critica els riscos que assumirà l’executiu amb el projecte guanyador

El ministre Gallardo en la sessió de Consell General d'aquesta tardaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president del grup socialdemòcrata, Pere López, i el ministre d’Economia, Jordi Gallardo, s’han enganxat en la sessió de control al Govern del Consell General. López ha insinuat que la gestió del ministre amb el projecte d’Heliport Nacional amaga “un més que dubtós ús de diners públics”, perquè si bé el projecte inicial elaborat pel Govern valorava en uns 3 milions d’euros la infraestructura, el projecte guanyador supera els 10 milions.

Gallardo ha defensat que la diferència en les quantitats és deu a “una millora” del projecte per part de l’adjudicatari perquè la proposta realitzada pel Govern en el plec de bases es tractava “d’una proposta de mínims, que el mateix plec de bases ja permetia millorar”.

Reglaments pendents

D’altra banda, el conseller general Jordi Font ha preguntat avui al cap de Govern, Xavier Espot, en relació als desplegaments reglamentaris pendents. Espot ha explicat, com ja va fer per escrit, que en les dues darreres legislatures s’han demanat un total de 400 reglaments i que s’han aprovat 252, dels quals 58 amb retard.

tracking