Successos

Accident mortal del conductor d'un patinet

El sinistre s'ha produït a l'avinguda Salou i s'hi ha vist implicat un camió cisterna

Els serveis d'emergència traslladen el cos del conductor del patinet mort aquest matí a l'avinguda SalouFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El conductor d'un patinet elèctric, resident al país de 40 anys, ha mort en un accident poc després de les nou del matí a l'avinguda Salou d'Andorra la Vella. En el sinistre s'ha vist implicat un camió cisterna però la policia ha informat que encara s'estan investigant les causes del que ha succeït. Els primers indicis apunten que la víctima circulava en el patinet elèctric per la zona del carril bici habilitat en aquell tram de la carretera que està situat en la vorera i fora de la calçada. Per motius que es desconeixen l'home hauria perdut l'estabilitat del patinet i hauria caigut a la carretera al moment que passava el camió de gran tonatge.

La defunció del conductor del patinet s'ha produït a l'acte i els serveis d'emergència no han pogut fer res per les greus lesions que ha patit. Diverses patrulles de la policia s'han desplaçat fins al lloc dels fets per investigar les circumstàncies del sinistre mortal. Una ambulància dels bombers ha traslladat el cos del difunt poc abans dos quarts d'onze del matí després que s'hagi autoritzat l'aixecament del cadàver, que ha estat portat a l'hospital on li serà practicada l'autòpsia. Aquest és el primer accident mortal del conductor d'un patinet elèctric al Principat.

L'accident ha tingut lloc poc després de la zona industrial de les naus Cervós i abans d'arribar a la benzinera que hi ha en la recta de l'avinguda Salou. El trànsit està tallat des del moment del sinistre en els dos sentits de la marxa, el que ha generat el col·lapse de la circulació des de l'avinguda Tarragona, especialment en sentit sud. El trànsit s'ha desviat pel centre de la capital a partir de la rotonda de la Comella i des de la rotonda del restaurant Viena i la circulació ha quedat restablerta a tres quarts d'onze del matí.

La policia i el camió implicat en l'accident mortal

El trànsit està tallat des de la rotonda de la Comella

tracking