Afers Exteriors

Visita de la comissionada de l'Aliança per a la Nova Economia de la Llengua del govern espanyol

El cap de Govern i la ministra d'Exteriors s'han reunit amb Cristina Gallach que ha explicat el treball per a l'enfortiment del castellà i d'altres llengües cooficials a Espanya

Xavier Espot en la trobada amb Cristina GallachSFGA/CEsteve

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, ha rebut avui a la comissionada especial de l'Aliança per a la Nova Economia de la Llengua del govern d'Espanya, Cristina Gallach, que ha fet una visita de treball al país. La titular d'Afers Exteriors, Maria Ubach, s'ha reunit després amb Gallach en una trobada on ha presentat "el treball que duu a terme per a l'enfortiment del castellà i de les altres llengües cooficials d'Espanya en l'àmbit de la transició digital i de la intel·ligència artificial en projectes estratègics", segons explica el Govern en un comunicat.

L'executiu assenyala que Maria Ubach ha destacat en la reunió l'aposta d'Andorra per l'impuls de la digitalització i de la transició verda, terrenys que ambdues representants han ressaltat com a oportunitats per explorar i refermar sinergies" entre els dos països. I han recordat que la Cimera Iberoamericana organitzada per Andorra el 2021 es centrava en la innovació per al desenvolupament sostenible i l'Agenda 2030. La ministra també ha explicat les prioritats del país "en l'àmbit multilateral, que se centra en qüestions com ara la promoció del multilingüisme, l'educació per a la ciutadania democràtica i la lluita contra el canvi climàtic".

tracking