Dos detinguts a la frontera amb 211 grams d'haixix

Dona i home, de 19 i 25 anys, també van intentar introduir 14 grams de marihuana

La frontera del riu Runer.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una dona, resident de 19 anys, i un home, no resident de 25 anys, van ser detinguts dilluns passat pels volts de les onze de la nit per introduir drogues al Principat, segons va informar ahir la policia en un comunicat adreçat als mitjans de comunicació. A l’escrit s’assenyala que la policia va arrestar la parella en un control rutinari a la frontera del riu Runer en possessió de 211,8 grams d’haixix. A més d’aquesta droga, els joves va intentar entrar a Andorra amb 14,2 grams de marihuana i 0,5 grams de metamfetamina.

Cal recordar que la setmana passada, entre divendres i diumenge, hi va haver cinc detencions a la frontera del riu Runer per possessió de droga. La quantitat més important intervinguda van ser els 6,3 grams comissats a tres turistes, de 24, 25 i 47 anys.

La policia també va informar ahir als mitjans de comunicació de la detenció el mateix dilluns, passades les sis de la tarda, d’una altra dona, resident de 47 anys, per un delicte contra la salut pública per consum i possessió de cocaïna.

D’altra banda, diumenge passat a les onze del matí en un control rutinari de documentació a la frontera amb França es va arrestar un home no resident de 49 anys d’edat. Està acusat com a autor d’un presumpte delicte contra el tràfic jurídic per documentació falsa.

tracking