Dos accidents de trànsit lleus a la Massana i a Encamp

A causa de les nevades, la circulació s'està veient afectada a l'entrada de la Massana en sentit nord

cues, la massana, accident, policia, ambulància, saas, hospitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos accidents de trànsit han tingut lloc aquest vespre a la xarxa viària del país, concretament a la Massana -a la rotonda de la sortida del túnel de les Dos Valires-, i a Encamp, segons informa la policia. Elssinistreshan succeït entre les 19.30 i les 20 hores. En el d'Encamp s'hi han vist implicats dos vehicles,, un Porche Cayenne, amb matrícula espanyola, i un Citroën Xsara amb matrícula andorrana. En aquest cas, una deles ocupants del Porche, una dona resident de 58 anys, i un dels ocupants del Citroën, un home resident de 61 anys, van resultar ferits.

A més, el conductor del Porche va ser sancionat per no dur equipaments especials.

Pel que fa al de la Massana el sinistre es va produir amb un únic vehicle implicat, un Mazda D3 amb matrícula andorrana. El conductor del cotxe, un home resident de 27 anys, resulta ferit.

Els bombers informen que els afectats per ambdós accidents han patit ferides lleus.

A causa de l'accident i de les nevades generalitzades, la circulació a l'entrada de la Massana en sentit nord s'ha vist afectada durant gran part de la tarda. A més, el departament de Mobilitat ha tallat un dels carrils del túnel de Sant Antoni, on els vehicles han aprofitat per aturar-se a col·locar les cadenes.

Vehicles posant les cadenes al túnel de Sant Antoni

tracking