Rècord de participació en el concurs d'aparadors

El certamen de decoració ha comptat amb 107 participants

Entrega de premis, ahir a casa comuna.COMÚ D'ENCAMP

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp va entregar ahir els premis del tercer concurs d’aparadors i decoració de Nadal, que enguany va tenir rècord de participació amb un total de 107 inscrits, 71 candidats de la vila d’Encamp i 36 del Pas de la Casa. La xifra triplica la participació de l’any anterior. El concurs persegueix l’objectiu d’embellir i engalanar la parròquia durant les festes nadalenques mitjançant la participació ciutadana i dels establiments comercials. A més, els inscrits van gaudir d’un val de compra de 20 euros per gastar en els establiments que participen en el concurs.

L’entrega de premis va comptar amb la presència de la cònsol major, Laura Mas, i del conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, que va entregar els xecs als 14 premiats de les vuit categories del concurs. En total, el comú va repartir 4.700 euros entre els guanyadors i 2.140 euros en vals de compra.

La biblioteca comunal del Pas de la Casa, que no participava en el concurs, sí que ho va fer en el concurs organitzat per la Cambra de Comerç d’Andorra, paral·lel al convocat pel comú, en què va obtenir el premi temàtic de l’Unicef amb l’aparador Just a la Fusta!, que versava sobre el tema Reimaginem un món millor per als infants, amb l’harmonia cromàtica del color blau. Les responsables de la biblioteca, Martina Linares i Teresa Blanco, han recollit el premi aquesta setmana en l’acte organitzat per la Cambra de Comerç.

El conseller Marot, per la seva part, va voler agrair la col·laboració de les entitats que han participat en aquesta edició del concurs: el Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa i la Cambra de Comerç d’Andorra.

tracking