Successos

Atropellada una dona de 72 anys a la capital

Una ferida en un accident entre tres vehicles al túnel de la Tàpia

Una ambulància a Andorra la Vella.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Una dona resident de 72 anys ha resultat ferida lleument després de ser atropellada a la capital. Els fets han tingut lloc a l'avinguda de Santa Coloma, 55 a Andorra la Vella a les 16.03 hores quan la vianant ha estat atropellada per partdel conductor d’un turisme Ford Ecosport, amb matricula del Principat.

La dona ha estat traslladada a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell amb ferides que no han trascendit, segons ha informat el cap de guàrdia.

Una ferida en un accident entre tres vehicles al túnel de la Tàpia

Una dona de 54 anys ha resultat ferida en un accident amb tres vehicles implicats tots tres amb matrícula andorrana. El xoc s'ha produït quan un turisme Seat León, que circulava en sentit sud, ha perdut el control del vehicle i ha col·lidit contra un altre cotxe, un Renault 19, que circulava en sentit nord. El xoc entre els dos vehicles ha implicat un tercer, un Fiat Panda, que també circulava en sentit sud. L'incidentha obligat a tancar el túnel de la Tàpia en els dos sentits durant dues hores, segons ha informat la policia i el departament de Mobilitat. La conductora del Renault, una dona resident de 54 anys, ha resultat ferida i ha estat traslladada a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell en una ambulància del SUM i ha rebut l'alta hores poc després de ser atesa per les contusions que havia patit, segons han explicat des del centre.

La policia ha estat alertada del sinistre a les 8.26 hores. El cos de seguretat ha indicat que elstres vehicles implicats són de matrícula andorrana i que l'accident s'ha produït "quan un turisme Seat León, que circulava en sentit sud, ha perdut el control del vehicle i ha col·lidit contra un altre cotxe, un Renault 19, que circulava en sentit nord", i que ha resultat ferida. La topada entre els dos vehicles ha acabat afectant un Fiat Panda que també circulava cap a Sant Julià.

Els bombers han rebut l'avís a les 8.28 hores i s'han traslladat amb una ambulància i un camió fins a l'entrada del túnel a la boca en direcció a Sant Julià on ha tingut lloc el xoc. La circulació s'ha restablert poc després de les deu després que els bombers hagin estat treballant en la neteja de la calçada, segons ha exposat el cap de guàrdia.

L'accident s'ha produït entre tres vehicles

tracking