Andorra referma l'aposta per la gastronomia al Madrid Fusión

Catorze productors agrícoles i artesans del país participen en el congrés internacional

L'estant d'Andorra al Congrés Internacional de Gastronomia Madrid FusionGovern

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra ha estat convidat en la XXI edició del Congrés Internacional de Gastronomia MadridFusión, que se celebra a Madrid fins dimecres. El ministre de Turisme, Jordi Torres, i el director general d'Andorra Turisme,BetimBudzaku, han estat presents a lainauguraciódel congrés destacant que la presència d'Andorra "referma l'aposta dels darrers anys per consolidar la gastronomia andorrana com un referent turístic del nostre país, com ara amb l'esdevenimentAndorra Taste".

El país compta enguany amb un estand de 24m2amb la representació de catorze productors agrícoles i artesans del país. Així, oferiran degustacions de productes andorrans i un menú basat en la gastronomia de muntanya a càrrec dels cuiners CarlesFlinch, i Dolors Pal i Josep MariaTroguet, dels restaurants Can Manel i Borda Raubert. Els xefs també faran un 'showcooking' aquesta tarda anomenat 'La cuina d'Andorra a través del temps'. Tanmateix, dimarts el xef Jordi Grau, del restaurantIbayade Soldeu, farà dupla ambFrancesPaniego-Portalde Echaurren, ala Rioja- per fer una ponència sobre la cuina d'alta muntanya.

tracking