S'ESTRENA AVUI AL SECTOR DEL PAS DE LA CASA

La pista tubbing més llarga d'Europa

El domini va regalar forfets al centre de Madrid per incentivar viatges a Andorra

La pista tubbing més llarga d'EuropaGRANDVALIRA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Grandvalira estrena avui l’Snowtubbing by Dots al Pas de la Casa que, amb els seus 350 metres de descens, es considera la pista de tubbing més llarga d’Europa. El tubbing consisteix a lliscar per la muntanya sobre un dònut inflable, i en el cas de l’Snowtubbing by Dots, l’experiència es completa amb viratges i dos túnels que passen per sota de les pistes d’esquí. El traçat permetrà assolir velocitats de fins a 60 km/h. El projecte és el resultat de “l’esperit innovador i la voluntat de Grandvalira de seguir creant activitats d’aventura que van més enllà de l’esquí”, segons va manifestar el domini esquiable.

La pista estarà oberta cada dia de les 12 a les 17 hores, ampliant l’horari fins a les 21 hores els dijous i els dissabtes, coincidint amb l’esquí nocturn. Segons va destacar l’estació, això serà possible gràcies al sistema d’il·luminació de baix consum instal·lat, que s’alimentarà de l’energia produida per la central hidroelèctrica de Pessons i les noves plaques fotovoltàiques que hi ha arreu de l’estació. A partir del 2 de febrer i fins al 4 de març, totes dues activitats estaran obertes cada dia de la setmana de 12 a 21 hores.

D’altra banda, Grandvalira va reunir ahir al matí desenes d’esquiadors al centre de Madrid en el repartiment de forfets. Aquells que es van acostar a l’edifici Metrópolis equipats amb gorres, botes de neu, taules de snow i esquís van ser premiats amb un forfet per a dos dies, amb data oberta per poder gaudir en qualsevol moment. Prèviament, a les 6 del matí va premiar els primers que hi van arribar amb un cap de setmana a la neu, amb desplaçaments, nits d’hotel i experiècnies incloses. Ahir mateix els dos guardonats van volar des de Madrid fins a l’aeroport d’Andorra-la Seu per desplaçar-se fins a Gradvalira. Es tracta d’accions per animar els madrilenys a visitar Andorra i els camps de neu.

La pista de tubbing de Grandvalira al Pas de la Casa.

tracking