Seguretat vial

Conduint fent ziga-zagues amb 2,26 d'alcoholèmia

La policia va detenir anit un home circulant amb el permís retirat

Un policia fent una prova d'alcoholèmia.SFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un resident de 36 anys va ser detingut la matinada de dijous per donar positiu a la prova d'alcoholèmia amb una taxa de 2,26 grams per litre de sang. L'home va ser controlat quan conduïa fent ziga-zagues per la General 2, segons informa la policia aquest matí.

La mateixa matinada el servei d'ordre va arrestar un turista de 33 anys amb 1,15 d'alcoholèmia. Hores més tard, a les 23.45 de la nit, els agents van detenir un resident de 42 anys a Sant Julià que va donar una taxa positiva d'1,99.

La policia va arrestar un altre turista dijous, en aquest cas a les 10 del matí en un control a la frontera del riu Runer, en detectar que conduïa després d'haver consumit estupefaents ja que va donar positiu a la prova de tòxics.

El cos de seguretat exposa en un comunicat aquest matí que aquesta matinada ha detingut un resident de 28 anys a la Massana perquè tenia el permís de conduir retirat per una ordenança penal. I en la frontera hispanoandorrana els agents han arrestat un no resident de 32 anys per un delcite contra la seguretat en el tràfic jurídic perquè es va identificar amb un document fals.

tracking