Tradicions

Riva assisteix a la festa de l'os d'Arles de Tec

La ministra ha participat en la primera de les festes franceses després de la decisió la seva incorporació a la llista del patrimoni cultural immaterial de la Unesco

La ministra Sílvia Riva a la festa de l'os d'Arles de TecGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra de Cultura, Sílvia Riva, s'ha desplaçat avui a Arles de Tec per assistir a la festa de l'os de la població francesa. Es tracta de la primera de les festes franceses després de la decisió de la Unesco d'inscriure la festa a la llista del patrimoni cultural immaterial. A Andorra, la primera va ser l'11 de desembre amb 'L'última ossa d'Ordino'.

Rivaha destacat la incorporació de les festes a la llista i ha destacat que "contribuirà avaloritzarles pràctiques del patrimoni culturalimmaterialde les muntanyes i de les valls pirinenques i a sensibilitzar les respectives poblacions de la importància de la salvaguarda de les pràctiques socials, dels rituals i de les festes".

La delegació andorrana ha estat completada per la delegada permanent a la Unesco, Eva Descarrega; la directora de Patrimoni Cultural, Isabel de la Parte; el conseller de Cultura del comú d’Encamp, David Cruz, i la cònsol menor i consellera de Cultura del comú d’Ordino, Eva Choy. Finalment, també i hi han pres part, Robert Lizarte i Helena Laza, del comú d’Encamp, i el president de l'Associació de Cultura Popular d'Ordino, Albert Roig.

tracking