Els representants polítics a la calçotada.Comú Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cua llarguíssima al Prat Gran d’Escaldes-Engordany per aconseguir una de les 800 racions de calçots que hi havia preparades per repartir entre els assistents. “El temps ens acompanya i espero que alguna ració sobri, si no, voldrà dir que hem fet curt i ens criticaran”, va assegurar ahir el president de la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany, Jaume Ambor, que va recordar que ara fa dos anys, quan es va dur a terme la calçotada en cotxe –es van repartir els calçots per les restriccions–, van fer curt.

“Hem arribat a les set del matí per començar a preparar el foc i descarregar els 10.000 calçots que hem acabat fent”, va explicar Ambor, que va celebrar que enguany també s’hagi pogut dur a terme la festivitat sense restriccions per la pandèmia.

“Aquestes celebracions populars són motiu de retrobament, d’alegria i de germanor, i participar-hi és sempre una satisfacció”, va afirmar el cap de Govern, Xavier Espot, que va ser acompa-nyat de la ministra Trini Marín i del ministre César Marquina. També s’hi va deixar veure el membre d’Acció Marc Magallón. Tot plegat, a les portes de la presentació de les llistes electorals.

tracking