Successos

Ferit un motorista de 18 anys en un accident davant l'Estadi Comunal

El jove ha perdut el control de la motocicleta, xocant amb un vehicle i causant que un segon turisme patís danys materials

Els serveis sanitaris atenent un dels motoristes ferits en l'accidentR.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de 18 anys ha resultat ferit en l'accident que ha tingut lloc aquest migdia davant l'Estadi Comunal d'Andorra la Vella, a la General 1. En el xoc s'ha vist implicada la moto del ferit, una Huskvarna Super Moto 701, i dos turismes, un Toyota Land Cruisier i un Skoda Super B, tots tres vehicles amb matrícula del Principat.Segons es pot veure al vídeo que acompanya aquesta notícia, el jove hauria perdut el control de la moto en fer un avançament mentre feia el cavallet. El motorista hauria col·lidit contra un cotxe, i en el succés un segon turisme hauria patit danys materials.

xoqués posteriorment amb un vehicle i que un segon turisme patís danys materials. El motorista ha estat atés pel servei d'emergències i posteriorment ha estat traslladat a l'hospital per ser tractat de ferides que haurien estat de poca gravetat, segons el cap de guàrdia del centre sanitari.

El sinistre ha provocat retencions i el tall del carril central de la via per facilitar la feina dels serveis d'emergència, segons han informat des de Mobilitat.

tracking