Els dos vehicles implicats en el sinistre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir, divendres a la nit, dos conductors que van intentar fugar-se després de provocar danys materials a diversos cotxes.

El primerva succeir al voltant de les dotze de la nit a la rotonda la Comella, a Andorra la Vella. El detingut sortia d’un local d’oci nocturn proper a la rotonda la Comella i va decidir agafar el cotxe. Minuts després, va impactar contra dos vehicles que hi havia aparcat al costat, als quals va causar diversos danys materials. En veure el que havia succeït, el conductor va intentar marxar, però uns ciutadans que van ser testimonis del sinistre el van immobilitzar i el van aconseguir aturar. Finalment, van arribar els agents de policia i el van detenir. Va donar positiu al control d'alcoholèmia.

Un fet similar vaocórrerla mateixa nit al voltant de les 22 hores a Soldeu. El conductor d'una furgoneta va xocar amb tres vehicles queestavenaparcats i va intentar fugir. Un ciutadà el va aturar i quan va arribar la policia van constatar que també anavaalcoholitzat.

tracking