Sis arrestats per conduir beguts

La policia va detenir divendres a la nit dos conductors per haver intentat fugar-se després de causar danys en diversos cotxes

Vehicles sinistrats.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir divendres a la nit sis conductors per circular sota els efectes de l'alcohol, amb tres implicats en accidents amb danys materials i dos amb intents de fuga. La primera detenció va tenir lloc el divendres a la nit, quan un home resident de 40 anys va refusar sotmetre's a la prova de tòxics després de tenir un accident de danys materials en xocar contra tres vehicles estacionats en un aparcament de Soldeu.

Segons el balanç de detencions, un segon home no resident de30anys va ser detingut a Soldeu amb una taxa de 2 g/l i positiu en tòxics després de topar ambun senyalde circulació. Finalment, un conductor de18anys va ser controlat la mateixa matinada del divendres en ser controlat amb una taxa d'1,72 g/l després de patir un accident de danys materials i marxar del lloc dels fets. D'altra banda,duespersones més de 28 i 22 anys van ser detingudes a la capital per conduir amb taxes d'1,24 i 1,91 respectivament, i un resident de 43 per circular a 1,13 g/l d'alcoholèmiaa Encamp.

D'altra banda, la mateixa matinada del divendres els agents van detenir un home no resident ambpossessióde drogues en el decurs d'un control rutinari a la via pública. Concretament, l'home portava a sobre 0,7 grams de cocaïna, 13,8 grams d'haixix i una cigarreta confeccionada amb aquest producte estupefaent.

tracking