balanç de detencions

La policia deté un home per furtar més de 1.600 euros en diverses botigues

El cos també arresta un home al Pas per desobeir una ordre d’expulsió governativa

Dos agents de la policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dijous un home no resident de 26 anys com a presumpte autor de diferents furts de mercaderia en establiments del país per un valor total de 1.635 euros. El cos informa en el balanç setmanal de detencions que l’arrest va tenir lloc al punt fronterer de Porta, quan el lladre es va identificar amb un document nacional d’identitat italià falsificat. Els agents duaners van comprovar que anteriorment s'havia tramès un dossier a la Batllia en haver estat identificat com a autor de diferents robatoris en botigues del país.

El cos de l’ordre també va arrestar divendres al matí un altre home no resident de 33 anys al Pas de la Casa, per un delicte contra la funció publica. L’home havia estat identificat fins a dues ocasions en territori andorrà desobeint una ordre d’expulsió governativa.

Pel que fa a les detencions contra la seguretat col·lectiva, divendres a la nit es va arrestar un resident de 40 anys per refusar sotmetre’s a la prova de tòxics, després de tenir un accident que va causar dnays materials a tres vehicles estacionats en un aparcament de Soldeu. En el decurs de la matinada es duen a terme cinc detencions més amb taxes d’alcohol superiors a la permesa. Un primer control a Encamp a un resident de 43 anys, amb una taxa de 1,13 g/l, un segon a Soldeu a un no resident de 30 anys, amb una taxa de 2,00 i positiu a tòxics –després de topar amb un senyal de circulació–, i tres controls més a Andorra la Vella, a dos no residents de 28 i 18 anys, amb taxes de 1,24 i 1,72 –aquest darrer té un accident de danys materials i marxa del lloc dels fets–, finalment s’efectua un darrer control a un resident de 22 anys amb una taxa de 1,91.

Finalment, també divendres a la matinada en un control rutinari es controla un home no resident en possessió de 0,7 grams de cocaïna, 13,8 grams d’haixix i una cigarreta confeccionada amb aquest producte estupefaent.

tracking