Energia

Un petit tall de llum afecta 18.160 clients

El subministrament s'ha interromput per un problema a l'ETR d'Encamp

Central de FEDAFEDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FEDA ha informat que el tall de llum d'aquesta tarda que ha durat menys de dos minuts ha afectat 18.160 clients de diverses parròquies, en concret els que depenen de l'ETR d'Encamp. El subministrament elèctric s'ha interromput a les 14.38 hores i "l'equip tècnic ha restituït el servei 1 minut i 40 segons després".

La companyia ha explicat que per causes que s'investiguen a hores d'ara "un disjuntor de la xarxa d'alta tensió de l'Estació transformadora i repartidora (ETR) de Ransol ha actuat deixant sense tensió la xarxa que depèn de l'ETR d'Encamp". I especifica que part de la clientela està connectada a l'ETR d'Encamp fins que estigui en funcionament aquest any la nova que s'ha construït a la Gonarda, a la Massana.

FEDA indica que un disjuntor "és un interruptor dissenyat per protegir un circuït elèctric en cas d'alguna anomalia en l'alimentació, per exemple per una sobretensió, que interromp el circuït (l'obre) automàticament per seguretat".

El servei ha quedat restablert a les 14.40 hores a tota la xarxa elèctrica sense cal altra afectació, assenyala la companyia. I destaca que l'equip de guàrdia treballa per determinar les causes que han provocat la incidència d'avui.

tracking