es preveu que 4.500 persones passin pel pavelló del prat gran

Arrenca el Saló del Videojoc

Es preveu que durant el cap de setmana passin per l’espai unes 4.500 persones

Arrenca el Saló del VideojocFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El saló del videojoc va obrir ahir les seves portes per tretzena ocasió. Una fira que enguany s’ubica al pavelló del Prat Gran, a la parròquia d’Escaldes-Engordany, i que espera rebre unes 4.500 persones durant tot el cap de setmana –unes xifres que estarien per sota de les dades prepandèmia, quan hi havia uns 6.000 visitants–. En l’edició d’enguany no hi participaran youtubers famosos però sí que compta amb alguna de les novetats tecnològiques del mercat, com ara les últimes ulleres de realitat virtual de Play Station, que van sortir a la venda aquest dijous, i que es podran provar al saló. “És un espai molt ben treballat i agradable que ens permet donar la continuitat a aquesta aposta que sempre ha fet Andorra Telecom per als videojocs”, va defensar ahir el ministre de Turisme i Telecomunicacions en funcions, Jordi Torres.

En aquest sentit, tant Torres com el director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, van afirmar ahir que el saló és una mostra de l’aposta tecnològica que el Principat està fent des de fa anys. “Cada vegada veiem més, amb la presència de persones del món de la tecnologia, que Andorra ha estat un pol d’atracció perquè han trobat elements com ara la connectivitat”, va defensar ahir Torres, mentre que Nadal va recordar que “som un país que ja ha posat fibra òptica a tot arreu, som el primer país del món que va retirar tot el coure i ara ja ens estem plantejant fer noves passes endavant pel que fa a l’accessibilitat de fibra òptica per als particulars”.

Una altra de les novetats d’enguany és que el saló del videojoc tancarà als migdies per garantir que “cap nen es quedi sense dinar perquè està jugant”, va afirmar el ministre en funcions, així com els 14 tornejos que es duran a terme durant el cap de setmana, amb premis materials enfocats sempre als jugadors amateurs del país.

EL PRAT GRAN, UNA OPCIÓ DE FUTUR

En la presentació del saló d’ahir, la cònsol major d’Escaldes, Rosa Gili, també va destacar que de cara a les properes edicions el pavelló del Prat Gran podria mantenir-se com a ubicació per a la fira. “Si es considera que aquest és el lloc adequat, per què no seguir-ho fent aquí?”. En relació a les obres del Prat del Roure la líder parroquial va afirmar que “estan seguint el seu curs i que tot està anant bé; eren obres necessàries”.

El saló del videojoc ahir al pavelló del Prat Gran.

tracking