Detingut l'atracador

L’home ha entrat a una benzinera d'Encamp armat amb un ganivet de cuina d’uns 25 centímetres

Atracador Benzinera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha detingut avui al vespre al presumpte autor de l'atracament a la benzinera Cepsa d'Encamp. Es tracta d’un jove resident al país.L'home, que ha actuat sol i hauria arribat caminant a l'establiment, hauria amenaçat l'empleada de la benzinera, de la companyia Cepsa i ubicada al vial d'Encamp, amb un ganivet de cuina d'uns 25 centímetres. L'import que s'ha endut està al voltant dels 500 euros, segons l'estimació que han fet al Diari els responsables de la benzinera i més tard ha confirmat el cos.

La investigació s’ha iniciat quan s'ha rebut l’avís i s’ha procedit a activar l’"operació gàbia" per localitzar l’autor amb controls a diversos punts del país. L’operació s’ha aixecat cap a les 15:30, però s’ha mantingut una recerca intensa fins que se l’ha identificat i localitzat.

La policia aquesta tarda ha fet públiques unes imatges de l'atracador de la benzinera d'Encamp per demanar col·laboració ciutadana amb l'objectiu d'identificar el presumpte autor del robatori. En un comunicat, el cos ha fet una crida per posar-se en contacte amb la policia en cas d'haver-lo vist o tenir qualsevol informació que pugui contribuir a localitzar-lo.

La vigilància policial ha provocat cues a diversos punts del país des de poc després del migdia i fins a primera hora de la tarda.La recerca ha estat més intensa a Encamp, però hi ha hagut controls exhaustius de la policia repartits pel país que han causat diverses retencions a la Massana, a la rotonda d'Aixovall o a la rotonda d'Engolasters, a la duana de França i a la d'Espanya, entre altres indrets.

Agents de policia fent controls de l'operació gàbia per l'atracament

Cues per l'operació gàbia a Encamp

tracking