amb el patrocini de feda

Catorze alumnes del Lycée participen en un projecte de calefacció aerosolar a Nantes

Moles i Salvan amb els alumnes participants.FEDA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

FEDA dona suport al projecte de catorze alumnes del Lycée relacionat amb l’aprofitament d’energies renovables per a la calefacció. La iniciativa implica que els alumnes col·laboraran amb una empresa de Nantes en la fabricació d’un sistema de calefacció aerosolar de baixa tecnologia, ecològic i econòmic, per a habitatges. La instal·lació consta d’una part de panells i un microcontrolador que regula l’eficiència de la calefacció autònomament. Es calcula que el sistema podria permetre estalviar un quart del consum de calefacció d’un espai de 40 metres quadrats.

Els joves marxaran a Nantes del 5 al 10 de març i dedicaran tres dies íntegrament a pràctiques dins l’escola col·laboradora, Enerlong, amb formacions en enginyeria per construir els panells. A més, rebran formació sobre programació de microcontroladors Arduino i faran visites de caràcter cultural i per conèixer una empresa naval.

El director general de FEDA, Albert Moles, i el proviseur del Lycée, Olivier Salvan, van signar ahir el conveni pel qual la companyia elèctrica patrocina aquest projecte educatiu. L’acte va comptar amb els alumnes participants, que a la tornada exposaran el panell fabricat al Museu de l’Electricitat.

tracking